Logopedisch Centrum Zuid-Nederland
 
Deskundig en vertrouwd

WERKEN & LEREN IN DE PRAKTIJK  


VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's die ons team willen komen versterken! Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren meedraait als logopedist in welke setting dan ook, voel je welkom om te solliciteren! 

Ook wanneer er op deze pagina geen specifieke vacature beschreven wordt, maar je wel graag binnen onze praktijk zou willen werken, stuur dan zeker een mailtje naar margje@lczn.nl. Dan maken we een kennismakingsafspraak en bekijken we of er mogelijkheden zijn om jou in te zetten in ons team. Met de verwachting dat de wachtlijsten in de eerste lijn steeds langer zullen worden, bereiden wij ons namelijk graag voor op de toekomst en wie weet pas jij wel helemaal in dat plaatje!


STAGE
Ben jij nog bezig met de opleiding tot logopedist, dan nodigen wij je van harte uit om stage te komen lopen in onze praktijk. Onze logopedisten begeleiden je graag in je ontwikkeling tot een professionele collega! Omdat er in onze praktijk vrijwel elk jaar stages worden begeleid, kan het zijn dat je (net) te laat bent met je stage-verzoek... Heel jammer, maar voel je vrij om je voor een volgende stage aan te melden!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen